Kariera

Chciałbyś na dłużej związać się z branżą hotelarską i dowiedzieć się, jak wygląda praca dla renomowanej marki? Pragniesz rozwijać swoje umiejętności zawodowe i cenisz sobie pracę w gronie profesjonalistów? Nie czekaj, skontaktuj się z nami już dziś!

STANOWISKO PRACY: BELLBOY / PORTIER

DZIAŁ RECEPCJI I REZERWACJI

PODSTAWOWE OBOWIĄZKI:

  • Pomoc pracy w recepcji
  • Pomoc w przygotowywaniu bankietów i konferencji
  • Prace porządkowe
  • Monitoring Hotelu i drobne prace konserwacyjno-naprawcze
  • Umiejętność pracy zespołowej
  • Dyspozycyjność i komunikatywność
  • Dbałość i solidność w wykonywaniu powierzonych obowiązków
  • Optymistyczne podejście do pracy

WYMAGANIA:

  • Wykształcenie min. średnie ( Ukończenie Technikum Hotelarskiego jest warunkiem koniecznym)
  • Znajomość języka angielskiego lub / i niemieckiego w stopniu komunikatywnym
  • Prawo jazdy kat. B
  • Znajomość systemów recepcyjno-rezerwacyjnych
  • Obowiązkowość i wysoka kultura osobista
  • Zorganizowanie, opanowanie i determinacja w dążeniu do celu
  • Odpowiedzialność i komunikatywność

OFERUJEMY:

  • Pracę w oparciu o umowę o pracę
  • Pracę w profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego
  • Niezbędne narzędzia pracy

CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy przesłać na adres:  rekrutacja@hotelszafran.pl z dopiskiem BELLBOY / PORTIER

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz

 

STANOWISKO PRACY: Kelner

DZIAŁ GASTRONOMII
 

PODSTAWOWE OBOWIĄZKI:

  • Bieżąca obsługa Gości w Restauracji, Grill Barze i Lobby Barze
  • Przygotowanie sal konferencyjnych
  • Przygotowanie przerw kawowych oraz wydawanie posiłków dla grup zorganizowanych
  • Przyjmowanie zamówień i obsługa Gości
  • Szybkie reagowanie na uwagi Gości oraz rozwiązywanie ewentualnych problemów w sposób gwarantujący pełną satysfakcję Gości
  • Utrzymanie czystości stanowiska 

WYMAGANIA:

  • Wykształcenie średnie
  • Znajomość języka angielskiego
  • Nienaganna prezencja i wysoka kultura osobista
  • Komunikatywność i umiejętność nawiązywania relacji
  • Dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu
  • Sumienność, odpowiedzialność i zaangażowanie
  • Otwartość i umiejętność obsługi Gościa

 

OFERUJEMY:

  • Pracę w oparciu o umowę o pracę
  • Pracę w profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego

 

CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy przesłać na adres:  rekrutacja@hotelszafran.pl z dopiskiem KELNER

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz.”

 

 

STANOWISKO PRACY: Kucharz

DZIAŁ GASTRONOMII
 

PODSTAWOWE OBOWIĄZKI:

  • Dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy
  • Przygotowywanie dań zgodnie z recepturą i standardami firmy
  • Orientacja na klienta i determinacja w dążeniu do celu
  • Innowacyjność i kreatywność
  • Motywacja i chęć do pracy
  • Zdolność do harmonijnej pracy w warunkach stresu

WYMAGANIA:

  • Wykształcenie gastronomiczne
  • Doświadczenie pracy w kuchni min 3 lata
  • Znajomość kuchni polskiej i regionalnej
  • Pasja do gotowania
  • Innowacyjność, kreatywność, pomysłowość
  • Sumienność i odpowiedzialność 

OFERUJEMY:

  • Pracę w oparciu o umowę o pracę
  • Pracę w profesjonalnym zespole
  • Możliwość rozwoju zawodowego i pracy na jednej z 3 kuchni działających w obiekcie

 

CV ze zdjęciem oraz list motywacyjny prosimy przesłać na adres:  rekrutacja@hotelszafran.pl  z dopiskiem KUCHARZ

Firma nie zwraca nadsyłanych ofert i kontaktuje się tylko z wybranymi osobami. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 27.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz.”

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij